Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα όπου και σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια, έλαβα μεταπτυχιακό τίτλο στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Leiden της Ολλανδίας και μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα εκπαιδεύτηκα στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία στο τετραετές πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας Γίγνεσθαι, διαπιστευμένο κέντρο από την Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος (ΕΕΨΕ) και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας (European Association of Psychotherapy-EAP).

Έχω εργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης ψυχολόγος του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής (ΚΚΨΥ) Βύρωνα-Καισαριανής, τμήμα της Ά Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, πραγματοποιώντας κλινικές συνεντεύξεις σε νέα και επανερχόμενα περιστατικά και προσφέροντας ατομική ψυχοθεραπεία σε ενήλικες καθώς και σε φορείς υγείας όπως το ΓΓΝΘΑ “Η Σωτηρία”, όπου συμμετείχα σε ερευνητικά προγράμματα και παρείχα συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων και η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» παρέχοντας ερευνητικό έργο.

Από το 2013 εργάζομαι ως ιδιώτης ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, στο προσωπικό μου γραφείο στην Ηλιούπολη, με ενήλικες. Παράλληλα, συνεργάζομαι με το Κέντρο Διεπιστημονικής Υποστήριξης της Παιδικής Ανάπτυξης - Αυτενέργεια, παρέχοντας ψυχοθεραπεία σε παιδιά και εφήβους και συμβουλευτική γονέων. Επιπλέον, είμαι συνεργάτης του Ψ-Δικτύου, μέσω του οποίου παρέχω χαμηλού κόστους ψυχοθεραπεία σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Ενδιαφέρομαι ενεργά για την έρευνα, τις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις και την εφαρμογή τους στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Για το λόγο αυτό, συμμετέχω και παρακολουθώ συνέδρια και σεμινάρια που αφορούν στην ψυχική υγεία, αρθρογραφώ για ζητήματα ψυχολογίας και φιλοσοφίας σε περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα και αποτελώ μέλος ερευνητικής ομάδας με κύριο σκοπό την διερεύνηση εννοιών και πρακτικών σχετικών με την ψυχοθεραπεία και την ψυχολογία.

Αρ. Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου: 13046/2011

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ)